הכנה לניתוח

דיון מתוך פורום  טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח

30/12/2006 | 11:02 | מאת: רותי

מועמדת לניתוח גסריק בייפס האם ישנן הכנות מיוחדות לפני הניתוח ? ואם בנוסף יש סכרת ?

30/12/2006 | 20:35 | מאת: מירית דיאטנית מלבי

לרותי שלום אנו במלב"י בדרך כלל עורכים מפגש הכנה לניתוח עם רופא,פסיכולוגית ודיאטנית,רצוי להערך לקראת הניתוח מכל הבחינות לדוגמה דיאטה דלה בפחמימות כשבועיים לפני הניתוח, דיאטת נוזלים יום לפני הניתוח, להערך בבית מראש להכין מזון לקראת החזרה הביתה מהניתוח ועוד, על כן ממליצה לך להפגש עם המנתח שלך ולשאול אותו בדיוק כיצד להערך שיהיה בהצלחה

מנהל פורום טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח