טיפול בכדורים

דיון מתוך פורום  טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח

26/12/2006 | 11:26 | מאת: גולשת

שלום, לבעלי BMI42 והוא אינו מוכן לעשות דיאטה. אני חושבת שאם יהיו כדורים שיעזרו לו הוא יהיה מוכן להעזר. הוא ניסה בעבר רדוקטיל אבל לא הוסיף להם פעילות גופנית ולאחר זמן הטיפול הופסק עקב עלית בלחץ הדם. שמעתי על טיפול משולב של פרוזאק וטופמאקס היכן אני יכולה לברר פרטים ואל מי לפנות כדי להעזר בטיפול פסיכאטרי/פסיכולוגי.

26/12/2006 | 18:59 | מאת: ד"ר אסנת רזיאל

שלום רב, הבסיס לירידה במשקל הינו שילוב של פעילות גופנית ושינוי בהרגלי התזונה. תמיכה ע"י פסיכולוג וטיפול קוגניטיבי התנהגותי עשויים לסייע. מעל ערכי BMI של 40 הטיפול היעיל היחידי הינו ניתוח וכדאי להתחיל ללמוד על האלטרנטיבות השונות ע"י קריאה או השתתפות בהרצאת החודש.לקבלת פרטים נוספים אנא פני לטלי- מנהלת קשרי לקוחות של מלבי בטלפון 035228088. בהצלחה, ד"ר אסנת רזיאל

27/12/2006 | 10:10 | מאת: ד"ר אסנת רזיאל

היעילה, לא היחידה

27/12/2006 | 10:14 | מאת: ד"ר אסנת רזיאל

קסניקל ורדוקטיל הן התרופות הקיימות בארץ. אקומפליה תגיע בעוד שנה ונפרסם עליה באתר. התרופות ניתנות ע"י אנדוקרינולוג בקופ"ח או רופא המשפחה ומחייבות מעקב רפואי. רדוקטיל העלה לבעלך את לחץ הדם כך שאינו אפשרות לגביו. אנא פנו יחדיו לרופא המשפחה או אנדוקרינולוג מומחה לטיפול בהשמנה, כדי שיחד תוכלו להחליט על הטיפול המיטבי בבעלך. דיאטה ופעילות גופנית הינן הבסיס לכל טיפול מוצלח בהצלחה רבה ד"ר אסנת רזיאל

מנהל פורום טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח