מרכז

דיון מתוך פורום  שבץ מוח

24/10/2008 | 00:22 | מאת: נורית

אמי לקתה באירוע מוחי לפני כ3 חודשים אירוע קל פגיע העיקרית בזיכרון אך לא בצורה חמורה שאלתי היא כיום היא רוצה לטוס לחו"ל באוד כמה ימים טיסה ארוכה לדרום אמריקה הצורכת שלושה המראות וישבה ממושכת במטוס. השלאה האם כדי ואםישנו סיכון רפואי הרופא המטפל אמר אפשר אבל לא מומלץ למה הוא התכוון? ושום חברת ביטוח לא רצתה לבטח אותה חוץ מאיזו אחד וזה לא מנשמע לי טוב. אני חוששת זהנסיעה היא טעות במצבה

הבעיתיות בטיסות ארוכות לאחר שבץ מוח הינה חשש לפרכוסים המהוים סיבוך מאוחר של שבץ בכ5-10% מהחולים או שבץ חוזר שלא יוכלו להיות מטופלים כיאות בזמן הטיסה. בסופו של דבר ההחלטה לגבי הטיסה צריכה להתקבל על ידי החולה בשיתוף הרופא המטפל.

מנהלי פורום שבץ מוח