ארוע מוחי קל????

דיון מתוך פורום  שבץ מוח

17/10/2008 | 15:40 | מאת: מוטי

בחודש נומבר 2002 חשתי עיקצוצים ביד לאחר מכן לא הצלחתי לדבר ואיבדתי הכרה בבדיקה של MRI הכל תקים מלבד התעבות רירית בצורת פוליפ בסינוס מקסילרי ימני (לא מבין )שאלתי מאחר ולא המשכתי בטיפול עד עכשיו ולא בבירור אני בסיכון כלשהוא והאם חוסר ההרכוז ואבוד הזכרון ממנו אני סובל מאז קשור לארוע המוחי

בודאי שהאירוע שהינך מתאר מצריך בירור נוסף מעבר לבדיקת הMRI הכולל דופלר קרוטיד, אקו לב ,EEG ויתכן שגם בדיקןת נוספות לפי הצורך. במידה ואכן מדובר באירוע מוחי חולף יש גם צורך להתחיל מיידית בטיפול מניעתי. הינך מוזמן לפנות למרפאת שבץ מוח במרכז הרפואי תל אביב.

מנהלי פורום שבץ מוח