מרכז החלמה ושיקום מארוע מוחי

דיון מתוך פורום  שבץ מוח

17/09/2008 | 09:16 | מאת: עמי

שלום לד"ר איתן, קרוב משפחה בשנות ה-50 לקה בארוע מוחי לפני כ-4 ימים, יד שמאל מתפקדת חלקית, רגל שמאל עדיין לא מתפקדת. בני המשפחה מחפשים עבורו מרכז פרטי איכותי לשיקום והחלמה, אליו יעבור עם שחרורו מבית החולים. המשפחה מעוניינת שבמקביל להחלמה, ינתן לא טיפול וליווי להפסקת/צימצום עישון ואלכוהול, והדרכה לתזונה נבונה/בריאה. אודה לך על המלצתך למספר מרכזי החלמה כאלה.

בתי החולים רעות ,לוינשטיין ותל השומר מתמחים בשיקום נוירולוגי לאחר שבץ מוח.

מנהלי פורום שבץ מוח