שאלה בנוגע להרגשה לאחר פעילות ספורטיבית

דיון מתוך פורום  שבץ מוח

10/08/2008 | 23:57 | מאת: ירון

שלום, אני בן 37. לפני שעתיים לאחר פעילות גופנית מאומצת, אשר ממנה חזרתי על אופניים התחלתי להרגיש לא כל כך טוב. האור ברחוב מאד סנוור אותי, ושדה הראיה שלי הצטמצם. הייתה לי גם תחושה של בלבול ושל קושי להתמצאות. אחר כך התחיל כאב ראש מאד חזק, לא בנקודה מסויימת. אני מתאמן באופן קבוע ומעולם לא הרגשתי כך. גם כאב ראש מזמן לא היה לי. האם יתכן שזהו סוג של ארוע מוחי? מה עלי לעשות? האם אפשר לחכות עד לפגישה עם רופא משפחה או שעלי לפנות לחדר מיון? תודה עבור הזמן, ירון

בהחלט יתכן כי מדובר בתחושה מקדימה שלפני מיגרנה אולם בשלב זה לא ניתן לשלול גם גורמים אחרים ולכן,לאור התלונות של הפרעות בשדה ראיה ובלבול, הייתי ממליץ לפנות לחדר מיון.

מנהלי פורום שבץ מוח