יום אחרי הארוע

דיון מתוך פורום  שבץ מוח

07/08/2008 | 10:43 | מאת: דינה

בעלי עבר ארוע מוחי קטן , כך אומרים הרופאים, כלומר כל התסמינים העידו על ארוע אך כל הבדיקות היו לא רק טובות אלא מעולות, בעלי בן 55 ואדם בריא ששומר על עצמו(תזונה, כושר) וגם אין לו סיפור שכזה במשפחה. הייתי רוצה לדעת איך מרגיש אדם

07/08/2008 | 10:45 | מאת: דינה

מה עובר על אדם אחרי שחווה ארוע מוחי? תודה

המטרה כרגע הינו לנסות ולמנוע אירוע נוסף על ידי עריכת בירור מתאים הכולל הדמיה של המוח, דופלר עורקי צואר ואקו לב ולעיתים בדיקות נוספות לפי ההתויה הקלינית וכן על ידי התחלת טיפול נוגד צימות טסיות ואיזון גורמי סיכון וסקולרים כגון עישון ,יתר לחץ דם, סוכרת, יתר שומנים בדם ומשקל עודף.

מנהלי פורום שבץ מוח