צנטור מוחי

דיון מתוך פורום  שבץ מוח

20/07/2008 | 15:59 | מאת: רחלה

עברתי אירוע מוחי לפני 12 שנים האם צנטור מוחי -הטיפול החדשני של ד"ר מימון רלוונטי לגבי?

צינטור מוחי הינו פרוצדורה הכרוכה בסיכונים רבים ולכן נעשית רק בהתויות מאוד סלקטיביות. אין מקום לצינטור מוחי 12 שנה לאחר האירוע המוחי האחרון.

26/07/2008 | 15:49 | מאת: מרואני ריצ'רד

לאחר הרגשה לא טובה במשך יממה, הרגשה של ריחוף והליכה לא יציבה הובהלתי לבית החולים - במשך יום שלם הייתי וחלש עם הרגשת כובד ביד שמאל , לאחר יום אחד, כשה קמתי בבקר, הרגשתי שההליכה שלי לא רגילה ואני לא שולט בהליכה ברגל שמאל - (מטופל שנים רבות בכדורים ללחץ דם הובחן סתימת עורק ב-בבדיקת TץC אודה לכם אם צנטור יעזור ורצוי - מחכה להמלצתכם. תודה ריצ'רד

מנהלי פורום שבץ מוח