המשך

דיון מתוך פורום  שבץ מוח

09/07/2008 | 21:29 | מאת: שני

תודה על תשובתך ד"ר. בהיסטוריה הרפואית שלי לא היו לי ניתוחים כלשהם, לא היו לי התעלפויות, אני לא סובלת אף פעם ממיגרנות או מכאבי ראש חזקים. היה לי עד לא מזמן חוסר ברזל וחוסר בויטמין בי 12, יכול להיות שמה שקרה נובע מזה? האם זה בכלל אפשרי לעבור אירוע מוחי בגיל 22? האם יש אפשרות לקרישיות בדם? אגב, אני לוקחת גלולות למניעת הריון כבר 5 שנים. תודה מראש.

גלולות למניעת הריון בשילוב עישון או מיגרנה עם אאורה מעלות באופן ניכר את קרישיות הדם. העובדה שלא סבלת בעבר ממגרנה איננה שוללת את האבחנה. למרות שהדבר איננו שכיח שבץ מוח ,במצבים מסוימים,יתכן גם בצעירים ולכן, בסופו של דבר, אני מפנה אותך לתשובתי הקודמת.

מנהלי פורום שבץ מוח