cva

דיון מתוך פורום  שבץ מוח

11/06/2008 | 12:34 | מאת: dani

hello im writing in english cause i have no hebrew on me kezboard, im 29 years old suffering from hypochondria, after everz time i eat something fat i think im getting a cva, how can i ensure that its not real, some times the felling is so real so i cant be clear abou it its so terefying. thank you

בכל חשד לאירוע מוחי יש לפנות באופן מיידי למיון. במידה והרופא המטפל סבור כי מדובר באירועים חוזרים על רקע נפשי ולא אורגני אני מציע לפנות לפסיכיאטר.

מנהלי פורום שבץ מוח