l.a.c.גבוה

דיון מתוך פורום  שבץ מוח

02/05/2008 | 22:53 | מאת: אורית

בדמי משתולל הנוגדן לופוס אנטי קואגולנט. מקריש לי את הדם מדי פעם ועברתי צורות אוטם אחדות.היכולות שלי בתחומים רבים נפגעות וחיי אומללים. האם יש בידיכם מידע חדש לגבי מצב כזה, שכן איני יכולה יותר לסבול. המליצו לי להשתמש בטיפות שמן אורגנו, שהוא אנטי חיידקים,וירוסים,ופטריות.לשם ניקוי השטח.אך ישנה התווית נגד לנוטלי מדללי דם, האם פלויקס כלול בכך? האם יש לכם איזו אינפורמציה מצילת חיים לגבי נוגדן זה. תודה

כדי להמליץ על טיפול יש צורך לדעת אילו אירועים חסימתיים עברת בעבר ולהתבונן באופן ישיר בבדיקות המעבדה כדי לראות מהו הטיטר של הנוגדן ,כמה בדיקות בוצעו והאם הינך חיובית גם למרקרים אוטואימונים אחרים. עליך להתיעץ עם המטולוג בנוגע לטיפול בתרופה נוגדת הקרישה קומדין.

מנהלי פורום שבץ מוח