לפני ארבעה חודשים אימי נפטרה מאירוע מוחי פתאומי

דיון מתוך פורום  שבץ מוח

01/05/2008 | 14:43 | מאת: לב שבור

לפני זה לא ממש התעניינו והבנו אני ומשפחתי מה זה שבץ מוחי ולא הכרנו את התסמינים של האירוע ולמרבה הצער אמא היקרה שלי לקתה בזה כשהייתה אצל חברים וגם הם לא ידעו מה זה. ולצערנו הנזק נגרם לאזור חיוני עבור מערכת הנשימה ואמא נכנסה מיד לקומה ומתה אחרי 10 ימים. עד עכשיו אנחנו לא מבינים למה זה קרה. ... אמא שלי הייתה מלאה, אך הייתה בתהליך של הפחתת המשקל, עשתה כושר,לא מעשנת, לא שותה, אכלה אוכל בריא יותר מאיתנו ביחד, והבדיקות האחרונות לא הצביעו על משהו חריג ובכל זאת זה היכה בה ובנו. אי אפשר לדעת בעצם!!!!! אולי יש לכם עוד הסברים אפשריים לאירוע המצער הזה ?

צר לי על אמך. אירוע מוחי מעצם טיבו מופיע באופן פתאומי ללא סימנים מקדימים וגורם לעיתים לתוצאה קטסטרופלית.משקל יתר מהווה גורם סיכון חשוב לאירוע מוחי. מאחר ולא ציינת מה היה גילה של אימך יתכן ויש מקום להתיעץ עם רופא המשפחה בנוגע לבירור משפחתי של קרישיות יתר בדם שעלול לגרום לאירועים חסימתיים בכלי דם בגיל צעיר וללא גורמי סיכון נוספים.

מנהלי פורום שבץ מוח