אזהרת שימוש בתרופת הקלקסן

דיון מתוך פורום  שבץ מוח

30/04/2008 | 21:32 | מאת: כהן ליזה

שלום אמי עברה שבץ מוחי (CVA) לפני קרוב לחמישה חודשים ומאז היא צורכת את תרופת הקלקסן באמצעות זריקה אל שולי בטנה. היום, פורסם כי משרד הבריאות מזהיר מפני שמוש בתרופת הקלקסן בשל תופעות הלוואי העלולות להגרם. מפני מה משרד הבריאות מזהיר?? מהן תופעות הלוואי המדוברות? האם עליה להפסיק את צריכת התרופה? האם ישנה תרופת תחליף? תודה רבה

מאחר ואין לי אינפורמציה נוספת מעבר למה שפורסם אני מציע לעקוב אחר המלצות משרד הבריאות בתקשורת.

מנהלי פורום שבץ מוח