תסמיני דימום מוחי

דיון מתוך פורום  שבץ מוח

16/04/2008 | 14:00 | מאת: יחזקאל

האם לחץ באוזניים וכאבי ראש הם תסמינים של דימום מוחי? אשממח לדעת מה הם התסמנים לדימום מוחי.

16/04/2008 | 14:26 | מאת: יחזקאל

שכחתי לציין גם כן שאני מרגיש מאין לחץ בראש בנוסף ללחץ באוזניים תודה

הביטוי של דמם תןך מוחי מורכב מחוסר נוירולוג מוקדי המופיע באופן חד כגון חולשה או הפרעת תחושה בפלג גוף או בחצי פנים,צניחת זוית הפה,קושי בדיבור,בליעה ,ראיה,סחרחורת סיבובית קשה ועוד. בנוסף הדמם גורם לרוב לכאבי ראש ,הפרעות בהכרה והדרדרות מתקדמת במצב החולה. אינני יכול להתייחס לתלונותיך מבלי לבדוק אותך ישירות.

מנהלי פורום שבץ מוח