כאב ראש נקודתי

דיון מתוך פורום  שבץ מוח

30/03/2008 | 11:17 | מאת: alis

כבר תקופה ארוכה יש לי כאב בנקודה מסויימת בראש. אני זוכרת שקיבלתי מכה פעם בנקודה זו, אבל לא התייחסתי והימשכתי הלאה. אחר כך הופיעו כאבי ראש יומיומיים, פניתי לרופא, עשיתי בדיקות אצל נוירולוג, לא נמצאו ממצאים אבל קיבלתי תרופה בשם אלטרולט, הכאבים התכופים עברו אבל נשארה נקודה שכואבת בכל פעם שאני נוגעת שם. רציתי לדעת איזה בדיקות אפשר לעשות כדי לגלות מהו הכאב הזה. זה כואב כמו מכה כחולה בחלקי גוף אחרים אבל בדרך כלל מכות כאלה עובדות אחרי זמן. וכאן הכאב נמצא עדיין וכבר עברו כשנתיים. לאיזה רופא לפנות כי רופא המשפחה טוען שאין בדיקה כמו צילום גולגולת ואין מה לעשות.

נוירולוג מטפל בכאבי ראש. במידה ואינך מקבלת מענה מהנוירולוג המטפל הינך מוזמנת לפנות למרפאת כאבי ראש ופנים במרכז הרפואי תל אביב.

20/10/2008 | 14:12 | מאת: יוסף

יש לי נוקדה בראש שלעתים אני חש כאב חזק כאילו יש לי פצע אבל אין כל סימן הכאב הוא כאילו על הקרקפת ומחריף עם מגע יד איך אפשר לעזור

21/10/2008 | 13:08 | מאת: alis

כשכתבתי את השאלה שלי בחודש מרץ (ראה למעלה) וקיבלתי תשובה סתמית(ראה תשובה) הבנתי שאני צריכה לחשוב לבד על פתרון ושמתי לב שאני שותה יותר מידי קפה. פשוט הורדתי את כמויות הקפה לא רק בכוסות אלא בכמות הקפה שאני לוקחת על הכפית, והנה כבר מספר חודשים שאין לי כאב בראש גם לא במגע יד באותה הנקודה. אז אני מציעה לך שתנסה זאת, קפה שוקולד או קולה אני חושבת שזה עושה דברים דומים. אנני יודעת בן כמה אתה, אבל כשיש כאבי ראש לחץ הדם ע%

21/10/2008 | 13:09 | מאת: alis

כשכתבתי את השאלה שלי בחודש מרץ (ראה למעלה) וקיבלתי תשובה סתמית(ראה תשובה) הבנתי שאני צריכה לחשוב לבד על פתרון ושמתי לב שאני שותה יותר מידי קפה. פשוט הורדתי את כמויות הקפה לא רק בכוסות אלא בכמות הקפה שאני לוקחת על הכפית, והנה כבר מספר חודשים שאין לי כאב בראש גם לא במגע יד באותה הנקודה. אז אני מציעה לך שתנסה זאת, קפה שוקולד או קולה אני חושבת שזה עושה דברים דומים. אנני יודעת בן כמה אתה, אבל כשיש כאבי ראש לחץ הדם עולה, אז תזהר שלא יהפכו אותך לחולה לחץ דם כרוני כמו שניסו לעשות לי. כשאין לי כאב ראש לחץ הדם שלי נורמלי.

מנהלי פורום שבץ מוח