טשטוש בעין המשך

דיון מתוך פורום  שבץ מוח

27/03/2008 | 22:13 | מאת: לימור

בהמשך לתשובתך צינתי שכל הבדיקות תקינות כולל רמת ההומוציסטאן וההדמיות הכל לאחר בדיקה של נוירולוג רק לא הבנתי מה זה בדיקה אופתלמולוגית. ולגבי הטשטוש אני רואה בעין שמאל מטושטש כשזה קורה וכל בדיקות העיניים תקינות דוגמא של הפרעה בעין בזמן נהיגה שרכב עובר מאחורי בלילה עם אורות דולקים כשהוא עובר אותי זה גורם לי להפרעה בעין אז מה זה אופטומולוגית ומה עוד ניתן לעשות??? תודה מראש

הכוונה לבדיקת רופא עיינים או להערכה על ידי רופא נוירואופתלמולוג מעבר לכך אני מפנה אותך לתשובתי הקודמת.

מנהלי פורום שבץ מוח