טשטוש קל

דיון מתוך פורום  שבץ מוח

26/03/2008 | 17:45 | מאת: לימור

ד"ר שלום שמי לימור אני בת 33 לפני כשנה אמי חטפה אירוע מוחי בגזע מח מצבה קשה במוסד למונשמים מאותו זמן התחלתי להרגיש בעין שמאל טשטוש קל שבא מידי פעם ונעלם ותחושה של אי נוחות בכל אזור העין כבר התכתבנו בעבר אני הומוזיגוטית ל MTHFR עשיתי CT MRI דופלר זרימת ם למח הייתי אצל נוירולוג עשיתי בדיקת עיניים פעמיים ובדיקת שדה ראיה הכל תקין לחלוטין גם בדיקות דם בשנה הזאת גם הספקתי להיפרד מאבי שנפטר ובאמת שעברה עלי שנה קשה רופאת המשפחה מאמינה שמדובר בלחץ אבל אני עדין מתלוננת ומפחדת שמשהו מתפספס אני גם אציין שחוץ מהלחץ של ההורים אני עובדת לילות ואוכלת לא ממש טוב אומרים שגם זה משפיע שמתי לב לפני ובזמן מחזור הטשטוש והלחץ הזה מופיעים בתדירות גבוהה יותר מה עלי לעשות????? כרגע לוקחת חומצה פולית 5 מ"ג בלבד יש לי שוב תור לנוירולוג בעוד חודשיים בנתיים אותו צד של העין וגם כאב ראש רק באותו צד בעיקר לפני ואחרי מחזור אשמח לחוות דעתך ואם יש לי משהו נוסף לעשות

לא ציינת מה היתה רמות ההומוציסטואין בבדיקות המעבדה. כמו כן לא הבנתי האם מדובר בטשטוש ראיה או בטשטוש כללי. מכל מקום, כדי לענות לשאלתך יש צורך לקבל היסטוריה מלאה,לעבור על בדיקות המעבדה וההדמיה ולבצע בדיקה נורולוגית ואופתלמולוגית.

מנהלי פורום שבץ מוח