סחרחורת ואי יציבות

דיון מתוך פורום  שבץ מוח

15/03/2008 | 20:10 | מאת: אחד...

במשך היומיים שלוש האחרונים אני מרגיש אי יציבות וסחרוחת האם עליי לחכות עד לתור לנוירולוג עוד שבוע? או ללכת מיד לבית החולים נ.ב אני בן 15

יש צורך לקבל מידע נוסף לגבי אופי הסחרחורת (האם מדובר בתחושה שכל העולם מסתובב סביבך,האם הסחרחורת התקפית,תלויית תנוחה,מלווה בתלונות נוספות ועוד) וכן לבצע בדיקה גופנית. אתה יכול לגשת בהקדם לרופא המשפחה או למוקד קופת חולים כדי שרופא יתרשם מהתלונות ומדחיפותן לפני התור שנקבע לנוירלוג.

17/03/2008 | 22:47 | מאת: אחד...

הסחרחורת שיש לי היא סחרחורת שאני מרגיש בראש אני מרגיש שפתאום אני לא יציב או שאני הולך לדוגמא יש לי קצת נטייה לצצדיים לפעמים... הייתי אצל רופא המשפחה הוא נתן לי לעשות א.ק.ג בדיקת דם ללכת לאף אוזן גרון ולנוירולוג הא.ק.ג יצא בסדר וכך גם בדיקת הדם חוץ מזה שחסר לי קצת שומנים ויש לי קצת יותר סוכר הנוירולוג ביום ראשון

07/04/2008 | 13:32 | מאת: צביה

אני סובלת מסחחורות לא חזקות במשך היום אבל סחרחורות ממש חזקות ומפחידות כאשר אני מתקופפת עם הראש כלפי מטה , אבשק עזרה ובמידת האפשר הסבר לתופעה , תודה

מנהלי פורום שבץ מוח