ארוע מוחי קטן?

דיון מתוך פורום  שבץ מוח

10/03/2008 | 14:52 | מאת: שרית

לבעלי ,בן ה36 ,היתה שבוע שעבר ארוע של הירדמות יד ימין ולסת שמאלית,טשטוש בראיה וקושי בדיבור וגם הלשון נרדמה. אשר ערך כשעה בערך . וזאת בשעות הערב לאחר נהיגה ממושכת במשך שעות ביום.(איני יודעת אם יש קשר). בכל אופן נגשנו לנוירולוג אשר שלל בעיה נוירולוגית וגם לא אמר לנו שזה ארוע קטן כפי שקראתי באתר שלכם .הייתי רוצה לדעת בבקשה האם זה היה ארוע מוחי? אלו בדיקות עלינו לעשות?

כמובן שאינני יכול לחלוק על חוות דעת של נוירולוג שהתרשם מהסיפור באופן ישיר ואף בדק את בעלך. במידה ואכן קיים חשד לאירוע מוחי חולף יש לערוך בדחיפות בירור מלא כולל הדמיית מוח,אקו לב,דופלר עורקי צואר ובדיקות נוספות לפי ההתויה הקלינית. בנוסף יש להתחיל טיפול מניעתי,אולם ההחלטה בנוגע לכך נמצאת בידיו של הנוירולוג המטפל.

מנהלי פורום שבץ מוח