ארוע מוחי כן או לא?

דיון מתוך פורום  שבץ מוח

20/02/2008 | 19:20 | מאת: רונה

אני ביקשתי תשובה לגבי השאלה ששאלתי ולא הצלחתי לקבל תשובה מובנת אנא קרא בעיון שוב את שאלתי וענה לי יותר ברור מראש תודה (השאלה רשומה )

כדי לתת תשובה חד משמעית יש צורך לבדוק אותך ולהתבונן בהדמיה באופן ישיר. הממצא המתואר עשוי להתאים לאירוע מוחי ישן.

10/03/2008 | 11:38 | מאת: שרית

בשבוע שעבר ,עבר בעלי בן ה-36 ארוע מוזר בשעות הערב לאחר שעות רבות של נהיגה ממושכת , בהיותו בבית מול המחשב , נרדמה לו יד ימין , הצד הימני של הפנים והלשון , המילים במחשב התבלבלו לו וקשה היה לו לדבר . מה זה אומר ? האם זה ארוע מוחי קטן ? כמו שקראתי באתר? מה אנו אמורים לעשות ואיך למנוע תופעה זאת או דומה לה שוב ? בזמן נהיגה ,חלילה.

מנהלי פורום שבץ מוח