אירוע מוחי

דיון מתוך פורום  שבץ מוח

29/01/2006 | 02:08 | מאת: ירון

אבי בן 71 לקה ליפני שבועיים באירוע קשה להגדרת הרופאים לאחר לערך 4שעות צונתר ע"י ד"ר חוסה בהצלחה וניפגע בצידו הימני והדיבור כרגע לפי מה שהמישפחה רואה מזהה ונישמע למה שאנו אומרים לפי מה אני יכול ליראות היתקדמות ומהם זכויותי לידרוש את שיקומו באחד ממחלקות השיקומיות בארץ כרגע עדיין ניזון בנוזלים וזונדה אך משתף פעולה בלהשתעל וכדומה 2 . מהו הזמן הדרוש כדי לאבחן את הנזק שניגרם.במחלקה הנוירולוגית בתודה ובברכה ירון.

ראשית,אביך היה בר מזל בכך שהספיק להיות מפונה בזמן ולהינות מטיפול טרומבוליטי שניתן לתוך העורק. עדיין מוקדם להעריך מה תהיה הניכות הנוירולוגית הצמיתה של אביך. לגבי המשך השיקום,ישנה חשיבות גדולה לענין הכלכלה של אביך,חולים המחוברים לזונדה אינם מופנים להמשך שיקום אלא לאישפוז סיעודי מורכב. במידה ואביך יוכל לבלוע היטב ולהיגמל מהזונדה והוא יהיה בעל פוטנציאל שיקומי,כפי שנראה ממכתבך, הוא יופנה להמשך שיקום.

מנהלי פורום שבץ מוח