מה הסיבות לאירוע מוחי אחרי ניתוח פשוט

דיון מתוך פורום  שבץ מוח

05/02/2008 | 19:21 | מאת: אילן

אחי בן 62 הוזמן לבית החולים לניתוח שבר פשוט מה שמכונה "כילה". התעורר מהניתוח, אך 4 שעות יותר מאוחר קבל אירוע מוחי קשה, והשתתק בצד גופו הימני. מה הסיבות היכולות לגרום לכך?

לא ברור האם קיים קשר בין האירוע לניתוח. אחת מהאפשרויות היא שלפני הניתוח הופסק טיפול בתרופות נוגדות צימות או קרישה כגון אספירין שאחיך נהג ליטול באופן קבוע. כדי למצוא מה הקשר והאם הוא כלל קיים יש צורך להכיר היטב את ההיסטוריה הרפואית של אחיך ואת פרטי הניתוח .

מנהלי פורום שבץ מוח