קוורנובה

דיון מתוך פורום  שבץ מוח

28/10/2007 | 01:36 | מאת: אסף

לידידה שלי היו כאבי ראש נוראיים מלווים בערפול ראיה לאחר בדיקות ואישפוז נאמר לה שיש לה קוורנובה במח. מזה בדיוק?? ממה זה נגרם? והאם אפשר למות \להשתתק מזה אשמח אם מישהו יענה לי

קברנומה הינו ממצא מוחי הנובע ממבנה לא נורמלי של כלי דם. לרוב מדובר בממצא אקראי ואסימפטומטי אולם לעיתים הוא עלול לדמם או לגרום לסימפטומים נוספים. ההחלטה האם יש צורך לטפל בקברנומה צריכה להינתן על ידי נוירולוג או נוירוכירורג בהתאם לגודלה,מיקומה והסימפטומים המלווים.

מנהלי פורום שבץ מוח