שורף בראש

דיון מתוך פורום  שבץ מוח

26/09/2007 | 15:49 | מאת: נטלי

היי! אבא שלי בן 50, ירד לאחרונה המון במשקל, 10 קילו בחודשיים. הוא מתלונם כבר תקופה על חולשה פיזית, ויש לו דלקת בגיד של הכתפיים. היום בארוחת צהריים הוא חש ברע, הוא טען כי יש לו כאב ראש וסחרחורת, ואז אמר שהוא מרגיש ששורף לו מאוד בראש וביחוד בצד שמאל של הראש,כאשר הוא קם מהכיסא במטרה לשטוף את הראש במים, הוא לא יכל לעמוד ונפל בריצפה. הוא מסרב להזמין רופא, בבקשה תענה לי כשאתה יכול, כך יהיה לי קל יותר לשכנעו. תודה רבה, נטלי.

צר לי אך אינני יכול להתרשם מהמקרה מבלי לקבל פרטים מדויקים יותר ולבצע בדיקה נורולוגית. מכל מקום התלונות שמנית אכן מחייבות פניה דחופה לרופא לצורך בירור.

מנהלי פורום שבץ מוח