C. V .A

דיון מתוך פורום  שבץ מוח

16/09/2007 | 23:21 | מאת: תמי

שלום רב!! לפני כ-6 שנים עבר אבי סידרה של אירועי מוח (5) בהפרשים קצרים בכל פעם שקיבל אירוע נוסף השתתק אצלו עוד חלק עד שנהיה משותק לחלוטין ומרותק למיטה גם הדיבור פסק לגמרי לגמרי פניתי איתו לכל מיני מרפאות למיניהם כולל קלינאית תקשורת ,או שימוש בכדורי מרץ (שיהיה לו חשק לתפקד) המון פיזיוטרפיות לימוד כתיבה מחדש בקיצור כול מה שניתן לעזור לו , אבל כבר 6 שנים עברו ואין שום תוצאות חיוביות , גם C T הקפדתי כל שנה לעשות כדי לראות אולי השתנה משהו אך לשווא , שאלתי היא: האם ישנו עוד איזה טיפול שיהיה אפשר לסייע לו ? משהו לשיפור התיפקוד? בגוף? בדיבור? הודה לכם מאוד מאוד אם תעזרו לי החכה לתשובה תודה רבה רבה !! תמי.

לדאבוננו עיקר הטיפול בשבץ הינו בשלב החריף,דהיינו בשלוש השעותהראשונות,או טיפול למניעת הישנות. ניתן לנסות ולטפל גם בסיבוכים מאוחרים של שבץ כגון דכאון או שיטיון. מכל מקום אתם מוזמנים לפנות למרפאת שבץ מוח במרכז הרפואי תל אביב להערכת מצב.

20/09/2007 | 18:19 | מאת: תמי

שלום ד"ר איתן תודה רבה על תשובתך, אשמח להגיע אם אבי למרפאה אך אם תוכל בבקשה לתת לי יותר פרטים איך אני קובעת טור ואיך אני מגיעה לשם תודה רבה תמי.

מנהלי פורום שבץ מוח