לחצים בראש וכאבי שרירים

דיון מתוך פורום  שבץ מוח

13/09/2007 | 20:56 | מאת: צילינה

אני בת 32 ובארבע חודשים אחרונים סובלת מלחצים בראש כאבי שרירים בצוור ובכתפיים וגם בלסת.לפעמים אני פשוט לא יכולה לקום מהמיטה .קשה מאוד להסביר את ההרגשה אבל זה כמו שיש עלי 200 קילו נוספים.אני לא יכולה ללכת מהר כיזה גורם ללחצים נוראים בראש.כבר כחודש ימים אני מקבלת אלטרול וקלונקס אבל לא מרגישה שום שיפור.כל הבדיקות כולל СТ הן תקינות לחלוטין.אני נורא עייפה מכל זה.אשמח מאוד אם מישהו יוכל לעזור לי בענין

כמובן שאינני יכול לסייע מבלי לקבל היסטוריה מלאה ולבצע בדיקה גופנית. לא ברור אילו בדיקות עברת. מכל מקום הייתי ממליץ להשלים את הבירור עם שקיעת דם וכן סרולוגיה לוירוס EBV.

מנהלי פורום שבץ מוח