כאב בקרקפת

דיון מתוך פורום  שבץ מוח

22/08/2007 | 22:14 | מאת: יפה

מזה מספר שבועות אני סובלת מכאבים בקרקפת.מהם הסיבות לכך לדעתכם ומה כדאי לבדוק.תודה מראש.יפה

לא ברור מהתיאור האם מדובר בכאב ממקור עורי, שעלול לנבוע ,למשל, מפצע מקומי או זיהום, ממקור גרמי,דהיינו הגולגולת,שעלול לנבוע מתהליכים דלקתיים,זיהומיים או אחרים, או ממקור המוח וקרומיו.יש צורך בבירור האופי מדויק של התלונות ובביצוע בדיקה.

24/08/2007 | 17:14 | מאת: יפה

תודה לך דר" איתן אוריאל על התיחסותך המהירה המקצועית והמעמיקה.האם לדעתך עלי לפנות לרופא המשפחה או לנוירולוג.שוב תודה מראש.יפה.

מנהלי פורום שבץ מוח