שאלה

דיון מתוך פורום  שבץ מוח

13/08/2007 | 00:06 | מאת: ety

שלום, בגיל 52, השבוע בעלי עבר התקף לב,ואושפז בביח, הגעתי הביתה , ובשינת הלילה התעוררתי כדי ללכת לשירותים, ופתאום הרגשתי כאילו אני לא רואה בעיין השמאלית שלי, כאילו העיין נעטפה במעטה, חשבתי שאולי יש לי דלקת אבל לא ראיתי שום סימן על העיין,מדדתי לחץ דם ונהלתי נורא, הלחץ היה ענק, לאחר כשעה חזר לקדמותו, האם זה סימן?? ומה עלי לעשות?? אני מודאגת מאוד, כל העולם סובב ברגע זה סביב בעלי, ואני שותקת וכל הזמן נמצאת לצידו בבית היולים, אנא תשובה מהירה אני לחוצה, ועוד איך אפשר להגיע אליך??

מעין "מסך" העוטף עין אחת עלול להיות ביטוי לאירוע מוחי על רקע חסימה חולפת בכלי דם המספק את הרשתית.קיימת אבחנה מבדלת לאירוע מסוג זה ויתכן כי מדובר בסיבות אחרות. יש להתייחס לאירוע ברצינות ולערוך בהקדם בירור וכן לשקול התחלת טיפול בתרופות נוגדות צימות עם הרופא המטפל.

מנהלי פורום שבץ מוח