דקירות בראש

דיון מתוך פורום  שבץ מוח

15/01/2006 | 13:13 | מאת: מירה

שלום רב אמא שלי בת 75 מטופלת בקומדין בגלל בעיית קרישות יתר ותרופות שונות להורדת לחץ דם וכולסטרול (סימוביל , נורמטין ועוד). מידי פעם יש לך דקירות בחצי ראש ולאחר מכן היא מרגישה כאילו שחתי הראש שלה רדום. אתמול היא הרגישה שיפוד בצד הראש ולאחר מכן רעשים. זה עבר אחרי מספר שעות אם כי עדיין יש לה הדהודים ורעשים. האם מדובר במגרנה? הזמנו לה תור לנוירולוג רק שהתור הוא בעוד כחודש. תודה רבה על התשובה

האבחנה של מיגרנה הינה אבחנה קלינית וזאת לאחר שנשללו גורמים אחרים לכאבי הראש. לא ניתן לאבחן מיגרנה רק על סמך הנתונים שבשאלתך. חולה המטופל בקומדין נמצא בקבוצת סיכון לדימומים תוך מוחיים ולכן כל תלונה חדשה של כאב ראש עז או חוסר נוירולוגי חריף אחר מחייב התייחסות מיידית במיוחד אם הופיעו לאחר חבלה.

15/01/2006 | 16:21 | מאת: מירה

תודה רבה על המענה יש לי בקשה להבהרה במידה ולא מדובר בחבלה אלא בזה שפתאום מרגישים את הדקירה בראש (הרגשה של שיפוד) האם עדיין זה מסוכן? האם כדאי ללכת לבית חולים במקרה זה או להמתין לתור אצל הנוירולוג או אצל ההומותולג? (יש לה תור להומותולג השבוע) תודה רבה

15/01/2006 | 16:22 | מאת: מירה

שלום בנוסף לבקשת ההבהרה שביקשתי האם יש קשר ל INR ? כי כרגע יש לה 1.8 ומנסים לאזן אותה תודה

מנהלי פורום שבץ מוח