חשוב!

דיון מתוך פורום  שבץ מוח

19/01/2006 | 23:17 | מאת: דניאלה

אני בת 22 לפני 3 שנים היה לי התקף שאובחן כמיגרנה עם אאורה בפעם הראשונה. מאז היו לי עוד כמה פעמים. הפה התעקם צד שמאל של הגוף -נמלולים הפרעות בראיה ..... מעל שבוע שאני מרגישה מעורפלת--כמו "שיכורה" לפעמים זה תופס אותי באמצע היום סתם כך. לא יודעת אם זה קשור אבל האישונים שלי בגדלים שונים.(עין שמאל גדול בהרבה). האם התופעות קשורות למגרנה? יש צורך לגשת לנוירולוג?

לפי האנפורמציה שתיארת אני מציע לפנות בהקדם האפשרי ליעוץ רפואי כדי להעריך את הממצאים הנוירולוגים.

12/02/2006 | 00:45 | מאת: פיני

בן 45 לפני שנתיים עברתי צינתור עם השתלת סטנט. סובל מאי ספיקה ורידית בשתי הרגליים. בחודשיים האחרונים סובל מתופעות חוזרות ונשנות של הרדמות יד שמאל וחצי השמאלי של הפנים. לעיתים מלווה בתחושת כאב בחזה. בבדיקת קרוטיס חסימה של כ- 20 אחוז ללא צורך בהתערבות מיידית. הופניתי לנוארולוג אבל כפי שהדברים זזים במכבי עד שיתפנה תור יעברו חודשיים. ברקע שומנים ובעיית כולסטרול המטופלים על ידי קרטיה + טריטייס + מיקרופרין+סימבסטאטין. אחרי כל החבילה הזו תגיד לי מה לעשות? אני כבר בתחושה שלא אצליח לזהות את הרגע שבו הבעייה מחמירה. וזה מפחיד אותי יותר מהכל. מה לעשות?

מנהלי פורום שבץ מוח