בעיה במעים ודפיקות לב

דיון מתוך פורום  שבץ מוח

10/06/2007 | 21:38 | מאת: עידן קדוש

שלום לך דוקטורר אני בן 16 משהו כמה חצי שנה יש לי בעיה במעים תמיד שאני ניכנס לשירותים לעשות את הצרכים אני מרגיש זרמים בכול הגוף או שאני יושן ואחרי זה קם בבוקר אני רואה שחור בעינים וישר נהיה לי דפיקות לב חזקות מזה אומר תעזור לי בבקשה עברתי סיטי מוח שיצא תקין עם חומר ניגודי מה אתה מציע לי לעשות בבקשה

התלונות אינן ברורות לי ,יתכן ויש מקום להשלים את הבירור עם הערכה של תפקודי בלוטת התריס ובדיקות נוספות. אני ממליץ להמשיך את הבירור עם הרופא המטפל. חשוב לציין בהזדמנות זו כי כאבי ראש המופיעים בזמן יציאה או פעילות גופנית עלולים לכוון לבעיה מולדת בכלי דם תוך גולגולתיים ומצריכים הערכה נוירולוגית.

מנהלי פורום שבץ מוח