האם יש קשר

דיון מתוך פורום  שבץ מוח

15/05/2007 | 23:26 | מאת: oooo

אבי עבר ארוע מוחי קשה במהלך ניתוח לב.הוא מוגדר בנכות 100 אחוז.לאחרונה חלה תופעה אצלי.לאחר שינה קלה .כשאני מתעוררת העיננים שלי לא נפתחות ביחד.עין ראשונה נפתחת ושניה לאחר מאמץ קל ולאחר כמה שניות.האם זה צריך להדליק לי נורה.זה יכול לרמז על אירוע בעתיד.אשמח מאד לשמוע תגובתך .בתודה מראש.

לא נראה כי קיים קשר בין התלונה לבין האירוע שאביך עבר על רקע ניתוח לבבי. צריך לבדוק האם ישנה צניחה של אחד העפעפיים או חולשה בשריר הפותח את העין ,שכן במידה וזו קיימת יש מקום לבירור הסיבה. אני מציע לפנות לנוירולוג.

מנהלי פורום שבץ מוח