ארוע מוחי

דיון מתוך פורום  שבץ מוח

05/04/2007 | 07:14 | מאת: טוי

חמי עבר ארוע מוחי קל ושוחרר לאחר שלושה ימים יכולת הדיבור נפגעה היכן הוא יכול לקבל שיקום האם מגיע לו בית החלמה והיכן יש באיזור נתניה

לפי התיאור הקצר שמסרת ניראה כי חמך זקוק לריפוי בדיבור הניתן באופן אמבולטורי,דהיינו לא במסגרת אישפוזית. אני מציע לפנות לקופה המבטחת כדי לקבל את המידה הנדרש.

21/04/2007 | 14:38 | מאת: איציק מנאמן

שלום הכי טוב מניסיון . פנה לנוירולוג במסגרת הקופה לבקש הפניה שתועבר על ידי רופא המשפחה למרפאה בעיסוק וקלינאית תקשורת . על פי סל התרופות חמך זכאי י לפחות 24 טיפולי קלינאית תקשורת בשנה ו12 טיפולים של מרפאה בעיסוק. בקש הפניה ללווינשטיין או תל השומר .הקופה צריכה לממן לו הסעה חינם הלוך ושוב .

מנהלי פורום שבץ מוח