שאלה דחופה !

דיון מתוך פורום  שבץ מוח

28/11/2006 | 09:31 | מאת: אור

שלום ד"ר, אני מאוד מודאגת ! בעלי בן 62. לפני כ- 13 שנה עבר אירוע קל בליבו ומאז הוא מטופל בכל מיני תרופות. מאז ועד היום לא היה אירוע נוסף. הוא עובד בלחץ נוראי מהבוקר ועד הלילה. אתמול במשך היום - היד הימנית שלו נרדמה לפרק זמן של 3-4 דקות בכל פעם (פעם בבוקר ופעם בערב). לחץ הדם שלו, נכון לאתמול בערב 143/88. האם זו תופעה שכיחה או דבר המרמז על משהו שעומד להתרחש ??? אני פונה אילך בגלל שהוא טוען שזה שטויות וזה קורה וכו' ... ואני, כפי שאתה מתרשם, קצת יותר דאגנית. תודה מראש !!!

אירועים חוזרים של נימול בגפיים בחולה עם גורמי סיכון וסקולרים מחייבים התיחסות דחופה שכן לא ניתן לשלול סיבה איסכמית ויתכן כי קיים מקור לתסחיפים לדוגמא, היצרות בעורק התרדמה השולחת תסחיפים אל המוח.

מנהלי פורום שבץ מוח