מספר שאלות לאחר ארוע מוחי

דיון מתוך פורום  שבץ מוח

12/09/2006 | 00:01 | מאת: יגאל

שלום רב, שמי יגאל באוך ואני בן לאמא שעברה שבץ מוחי לפני מספר ימים. ישנם מספר שאלות שהייתי רוצה לשאול את הצוות בפורום מיכוון שהיא יקרה לי מאוד. לפני יומיים אמי עברה ארוע מוחי והיא התאשפזה במחלקה הניורולוגית בבית חולים סורוקה מספר שעות אחרי. היא עברה שתי בדיקות c.t. לאחר הארוע צד ימין של גופה מתפקד לסרוגין כלומר אצבעות יד ימין זזות לסרוגין כמו כן אצבעות רגל ימין וישנה הפרעת דיבור בינונית שאמנם משתפרת אך עדיין קיימת. נכון לרגע זה אף רופא לא מצא לנכון לשבת איתי ולהסביר לי מה עבר עליה מה קורה הלאה איך מטפלים, כל הידע שרחשתי על הארוע הוא האינטרנט ומכרי. אני מבקש עזרה במציאת רופא פרטי שיוכל לטפל בה באופן אישי ופרטני. אני כרגע נמצא במצב אבוד של חוסר ידיעה. כל סוג של מידע יתקבל באהבה ובברכה. יגאל באוך. [email protected]

מהיכרותי את צוות המחלקה הנוירולוגית בסורוקה אני משוכנע שאמך בידיים טובות. נשמח לענות על כל שאלה פרטנית מצדך.

מנהלי פורום שבץ מוח