שאלה דחופה

דיון מתוך פורום  שבץ מוח

16/01/2006 | 23:38 | מאת: nir

שלום חיכיתי הרבה זמן לפורום הזה סובל מחרדות שנים כבר שנתיים תחושות אי שיווי משקל לחץ באוזן ימין לפעמים נימול וגם פירכוס פה שם ההיתי אצל נירולוג כמה פעמים הורא קבע שזה מהחרדות ועשה לי eeg שיצא תקין ולפני 5 שנים ct תקין הלכתי לאורולוג עוד פעם ובקשתי mri הוא לא מסכים אני חושש הוא אומר שזה מחרדות והוא מכיר את עברי ואני מרגיש שזה גם פסיכולוגי האם זה יכול להיות?

הדרך היעילה ביותר להבחין בין פרכוסים על בסיס אורגני לבין פרכוסים על בסיס נפשי (pseudoseizures) היא על ידי ניטור וידאו-EEG. בבדיקה זו ניתן לבדוק את הפעילות החשמלית של המוח בזמן התקף. יחידה כזו נמצאת במרכז הרפואי תל אביב.

מנהלי פורום שבץ מוח