מה קורה לי?

דיון מתוך פורום  שבץ מוח

16/08/2006 | 21:15 | מאת: בוריס

היום בצהריים כשישבתי מול המחשב הרגשתי כאילו התנתקתי לרגע ואז "כשחזרתי" זכרתי רק במעורפל מאד את מה שעשיתי בשעות האחרונות... נבהלתי ושאלתי את עצמי את השאלות ששואלים כשיש חשש לאירוע מוחי ועניתי לעצמי בסדר גמור... אבל עד עכשיו הכל מאוד מעורפל לי... אף פעם לא חשתי כך.. אציין גם שאני עוסק בספורט ובריא לחלוטין ותזונתי טובה מאד . האם עלי לפנות לחדר מיון ? לרופא ?

יש צורך לקבל פרטים נוספים לגבי האירוע ובעיקר לגבי התנהגותך באותן שעות לגביהן קיים פער בזיכרון. יש צורך לשלול הפרעות כיפיוניות או וסקולריות ולכן יש צורך בבירור נוירולוגי בהקדם.

מנהלי פורום שבץ מוח