אירוע מוחי בצעירה

דיון מתוך פורום  שבץ מוח

24/07/2006 | 23:24 | מאת: משה

בתי בתחילת שנות העשרים לחייה לקתה באירוע מוחי אשר גרם לשיתוק בגפיים ימניות, וקשיי דיבור (לא מוצאת המילים). פונתה מיידית לבית החולים (חצי שעה לאחר האירוע) וניתן לה TPA. כיום, 4 ימים לאחר מכן, אין שינוי במצבה, לא נמצאו קרישים לאחר אקו לב ודופלר צוואר. על פי סי. טי ישנו אוטם תת חריף ובצקת. שאלותיי הן: האם הבצקת נעלמת מאליה (תוך כמה זמן?) או האם יש צורך בטיפול (מהם סוגי הטיפול האפשריים?) אילו בירורים נוספים ניתן לבצע (אפילו באופן פרטי) לשלילת קיומם של קרישים? מה סיכוייה לשיקום מלא? תודה מראש

מאחר וככל הנראה החולה מוכרת לנו נשמח לענות על שאלותיך באופן ישיר.

מנהלי פורום שבץ מוח