שבץ מוחי

דיון מתוך פורום  שבץ מוח

01/07/2006 | 07:52 | מאת: יעל

שלום רב. אמא של בעלי בת 58 סובלת כבר 3 חודשים מאיבוד הכרה בזמן ישיבה מול הטלויזיה, מתעוררת וראוה שעברו שעתיים בלי שהרגישה. עשתה גרף אפילפסיה אך יצא תקין מבדיקה אחת בלבד. נתגלה בצילום שיש לה הסתיידות כלי דם והרופא מומחה שלה אמר לה שהיא סובלת משבץ מוחי מיקרוסקופי וחשד לסוכרת. חמתי אמרה לי שזה "אינסולט" ברוסית, מה לפי דעתך המשך הטיפול במצב זה? זה מסוכן? אמה נפטרה משבץ מוחי גם. זה מחייב אותה לעבור לגור איתנו? מסוכן להיות לבד במצב כזה? יעל

אירועי איבוד ההכרה אינם ברורים לי כלל וכך גם הממצאים לכאורה בהדמיה. אני מציע להשלים את הבירור עם בדיקת EEG לאחר חסך שינה של 24 שעות וכן פניה למרפאה נוירולוגית. אתם מוזמנים לפנות למרפאות במרכז הרפואי תל אביב-טל-6974000-.

מנהלי פורום שבץ מוח