הידרוטרפיה לאחר אירוע מוחי??

דיון מתוך פורום  שבץ מוח

28/06/2006 | 20:09 | מאת: כפיר

שלום , אמי בת 53 ולפני 8 חודשים חוותה אירוע מוחי ,בעקבות ארוע זה נפגעה בצד השמאל של הגוף ,יד שמאל משותקת לגמרי ורגל שמאל מתפקדת חלקית , הייתי מעוניין לדעת האם הטיפול ההידרוטרפי מומלץ במקרה שכזה ואם כן היכן יש בריכה טיפולית מתאימה למקרים מסוג זה באזור פ"ת . תודה מראש, כפיר

טיפולי פיזיותרפיה ובכללם גם טיפולי הידרותרפיה הינם מומלצים כאשר הם נעשים בידיים מקצועיות. אינני יודע היכן יש בריכה טיפולית באיזור מגוריך. אני מציע לפנות לקופת החולים.

10/09/2007 | 10:59 | מאת: מרדכי טננבוים

היכן יש מקומות כאלה בתל אביב אני משותק ברגל וביד מתהלך אם סד הטלפון שלי הוא 0373935 19 תודה הנייד 0547381552

מנהלי פורום שבץ מוח