רגישות?

דיון מתוך פורום  שבץ מוח

18/06/2006 | 20:13 | מאת: אוריאל

אני בת 26 לאחר 2 לידות בדיקות דם תקינות-מקיפות בתקופה האחרונה אני מרגישה כמו צמרמורת כמו נימול בקרקפת וגם לפעמים ברגל שמאל וביד וזה מטפשט זה קורה כמה דקות ולאחר מכן נעלם ממה זה יכול להיות התופעות הללו ? האים זה סימן למשהו חמור? אני צריכה ללכת דחוף לנירולוג? אודה לך על תשובה מפורטת .

אין באפשרותי להתיחס ישירות לפניתך מבלי לבדוק אותך,אולם תלונות חוזרות על התקפים קצרים של נימול בחצי גוף מצריכות בירור. אני מציע לפנות לנוירולוג.

מנהלי פורום שבץ מוח