עברתי אירוע מוחי?!?

דיון מתוך פורום  שבץ מוח

13/06/2006 | 21:55 | מאת: רוית

שלום ד"ר, הסימפטומים שאני חווה הם כאלו: תחושת נימול ביד ימין, אח"כ עוברת לפנים - לצד אחד, יורדת ללשון ולוחצת חזק בשיניים, שדה הראייה שלי מצטמצם עד לכ- 30-40%, לא יכולה לדבר - להתבטא או להגיד מה שאני רוצה - מרגישה כמו תינוק שמנסה להגיד משהו ולא מצליח. יש לי לחץ חזק באזור גזע המח לסירוגין. כל הנושא הזה עובר לאחר שעתיים בערך. זו תופה שאני חווה כבר מספר שנים. יש לציין כי אבא שלי עבר אירוע מוחי לפני 4 שנים. רופאים שכנראה לא היה להם מספיק זמן בשבילי אמרו שזה מגרנות, אני לא מאמינה כי קראתי המון בנושא וזה מעבר. מה דעתך? האם לפנות לרופא מומחה פרטי? במה בכלל מדובר? תודה

לא ברור לי מהי תחושת "לחץ חזק בגזע המוח". הסימפטומים אכן נשמעים כעלולים להתאים להתקף מיגרנה אולם יש צורך גם בהערכה ובבדיקה נוירולוגית כדי לשלול סיבות אחרות.

מנהלי פורום שבץ מוח