הרדמות יד ימין וכאבים בברך שמאל

דיון מתוך פורום  שבץ מוח

16/01/2006 | 17:09 | מאת: omer

לפני כ - 4 חודשים החלו כאבי גב חזקים עם הקרנה ליד ימין ונימול באזור כף יד . בצילום התברר היצרות חוליות c5 c6 . ע"י כירופרקטיקה חל שיפור משמעותי בכאבי גב אך היד ממשיכה להרדם בצורה מאוד חזקה במהלך כל היום , בפירוש כל היום ! יחד עם תחושת נימול בעיקר בכף היד. לפתע צצו בימים האחרונים גם כאבים מסוג הרדמות בשילוב דקירות באזור ברך שמאל. אין לי מושג אם יש קשר בין הדברים . האם לדעתך עליי לפנות לנוירולוג ? אורטופד ?? מה הסממנים הללו יכולים להיות ?? תודה !

16/08/2008 | 14:54 | מאת: חיפה 5711

בבוקר החלה מיגרנה עם אאורה (לאחר 10 שנים ללא מיגרנה) לקחתי 2 אדויל ונרדמתי.קמתי לאחר שעה עם כאב ראש מופחת. לאחר 5 דקות החל נימול שהפך לכאב וטיפס מכף יד ימין עד מעל המרפק. הכאב חלף לאחר 5 דקות. המצב כעת הינו שעדין קימת תחושה מוזרה ביד- גיל 22 מה המלצתכם.

מנהלי פורום שבץ מוח