תחושות מוזרות

דיון מתוך פורום  שבץ מוח

06/06/2006 | 15:32 | מאת: רוני

שלום , אני בת 28 , בריאה בדרך כלל. לפני שנתיים אבי נפטר מאירוע מוחי - היה חולה סכרת ולחץ דם גבוה. לפני כשבוע הרגשתי שהצד הימני שלי (הפנים בלבד) משותק ומדי פעם לחץ חזק בחצי ראש ימין. כשהייתי מתכופפת לשרוך נעליים למשל הייתה לי תחושה בחצי ראש של לחצים כמו במצב של סינוזיטיס. ביומיים האחרונים הכל היה בסדר. הלילה התעוררתי משינה מכאבים חזקים בחצי פנים והפעם בצד שמאל. גם עכשיו יש לי לחץ בצד השמאלי הולך ובא ואני מרגישה קצת שהצד השמאלי עם נמלים. לציין כי התחושות הן רק בפנים ולא בשום חלק אחר בגוף. מה הדבר אומר??? האם אלו תסמינים של אירוע מוחי??? , אני חוששת בעקבות מה שקרה לאבי. עוד אציין ואומר כי בבדיקות דם שעשיתי הכל כשורה. אציין ואומר כי הדבר גורם לי ללחץ בעין והלשון נרדמת אף היא. לתשובתך המהירה אודה, רוני.

תלונותיך אינן ספציפיות,אני מציע לפנות לנוירולוג לצורך הערכה.

מנהלי פורום שבץ מוח