בדיקת mri מוח

דיון מתוך פורום  שבץ מוח

31/05/2006 | 15:01 | מאת: שרינה

שלום האם בבדיקת mri מוח ניתן לראות אם הבנאדם עבר אירוע מוחי כל שהוא ?????... וכשמחפשים בבדיקה בשאלת מחלה דמילינטיבית מהו הפירוש ? מה בעצם מחפשים ? תודה

לאחר שבץ מוח ניתן לראות שינויים בבדיקת MRI.מחלה דמיאלניטיבית הינה מחלה דלקתית של החומר הלבן במוח,לרוב הכוונה למחלת הטרשת הנפוצה (MULTIPLE SCLEROSIS? ).

29/07/2007 | 13:12 | מאת: הילה

חמותי אובחנה לפני כחודש כסובלת מגידול GBM , לאחר שקיבלה סידרת הקרנות התברר כי האבחנה היא בכלל מחלה דמילינטיבית. מי המומחים בארץ לטיפול במחלה, האם יש טיפול בכלל?

מנהלי פורום שבץ מוח