אספירין

דיון מתוך פורום  שבץ מוח

30/05/2006 | 14:35 | מאת: י.ח.

לאחר אירוע מח קל הומלץ על אספירין 325 מ"ג ליום לאחר ארוחת צהרים. יחד עם זאת הומלץ לפני ארוחת הצהרים לקחת לוסק של 20 מ"ג לעומת זאת לחברי שכם עבר אותו אירוע הומלץ רק כאשר יש צרבת או חומציות לקחת כף אן שתיים של מלוקס. מהעדיף בכדי שהאספירין לא יגרום נזק למערכת העכול. תודה לכם וחג שמח

אספירין הינה תרופה יעילה מאוד במניעה משנית של שבץ מוח אך עלולה לגרום לתופעות לוואי,לרבות כיבים במערכת העיכול. ההחלטה האם יש מקום לטיפול נוסף מניעתי הינה אינדיבידואלית. טיפול מונע בלוסק או גסטרו הינה גישה מקובלת.

01/06/2006 | 18:12 | מאת: איציק החדש

מנהלי פורום שבץ מוח