בדיקות דם.

דיון מתוך פורום  שבץ מוח

20/05/2006 | 19:57 | מאת: מאיר

TRIGLYCERIDES וכולסטרול מה ההבדל בינהם? עשיתי בדיקות דם ואני לא רואה בדיקת הומגלובין אלא גלוקוז . מה ההבדל בינים? ואיך יכול להיות שהכלוסטרול תקין אבל ה TRIGLYCERIDES כמעט חורג מהנורמה? תודה רבה. מאיר

מדובר בסוגים שונים של שומנים ולפיכך יתכן שתהיה עליה רק באחד מהן. בעיקר רמות גבוהות של כולסטרול קשורות למחלות כלי דם בלב ובמוח, אך גם רמות גבוהות של טריגלילצרידים עלולם לגרום לתחלואה וסקולרית וכן למחלות לבלב.

מנהלי פורום שבץ מוח