אירוח מוחי קל

דיון מתוך פורום  שבץ מוח

02/05/2006 | 09:24 | מאת: י.ח.

בעקבות האירוע הקל כאמור מקבל אני אספירין במינון של 325 מ"ג7-8 חודשים.שאלתי האם עלי לקחת מינון זה לכל החיים או שמא אפשר להוריד המינון כעבור זמן לפחות? כל מי שיכול להדריכני יבוא על הברכה

02/05/2006 | 17:45 | מאת: איציק החדש

קח גם תרופות סותרות חומצה רצוי אמפרדקס

אין היום עדות ברורה לגבי המינון האופטמילי של אספירין שיש לקחת כמניעה משנית של שבץ מוח. אכן,המינון היומי המקובל במצבים אלו הוא של 300 מ"ג. על מנת להוריד את את הסיכון לתופעות לוואי במערכת העיכול ניתן ליטול אספירין מצופה או להוסיף טיפול בתרופות סותרות חומצה כגון גסטרו או לוסק.

מנהלי פורום שבץ מוח