רעד בראש

דיון מתוך פורום  שבץ מוח

25/04/2006 | 14:00 | מאת: שרית

שלום רב, מזה זמן רב הבחנתי כי לאימי יש תנודות קלות ביותר בראש, ימינה וחזור לסירוגין, לא תמיד. אין לה תלונות כלשהן על הראש, כאבים או משהו ידוע. מה זה יכול להיות? איני יודעת אפילו אם היא מודעת לכך. אודה לדעתך. תודה מראש

רעד בראש בקצב של כ3-4 תנודות לשניה בעיקר במישור הקדמי -אחורי קרוי טיטובציה ולעיתים הוא מלווה הפרעה במוח הקטן (צרבלום),בנוסף קיימות סיבות רבות אחרות לרעד שאת מתארת. יש צורך לפנות לנוירולוג על מנת שיעריך את הרעד ויבצע הערכה נוירולוגית. אני מציע לפנות ליחידה להפרעות תנועה במרכז הרפואי תל אביב-6974000.

מנהלי פורום שבץ מוח