ארוע מוחי מול גידול סרטני

דיון מתוך פורום  שבץ מוח

11/04/2006 | 17:03 | מאת: שירלי

שלום רב! אני פונה אליך מתוך אי וודאות מסויימת. אבי הופנה לפני שבועיים למיון מאחר והתפתח לו קיב קיבה עקב נטילת תרופות נגד כאבי ברכיים, הוא עבר צריבה בעזרת ליזר לאחר מס' ימים ולאחר "החלמה" נשלח לביתו . לא עברו 24 שעות והוא חזר לבית החולים עם ארוע מוחי אשר בו איבד את שדה הראיה השמאלי שלו ואת איזון גופו. באותו הלילה עבר שוב ארוע מוחי וכעת התברר שהוא לא מפסיק לסבול מכאבים עזים בביטנו. הרופאים ממליצים רק על חיכיון ולא טיפול מוחי למרות שנעשה נזק רב וגם יש אפשרות כי יחזור עוע ארוע אם אני הבנתי כראוי את המתרחש. רציתי לדעת האם לדעתך אין הדבר מסוכן להיות "ערומים" משני צדדי הטיפול? ומה ניתן לעשות ואם יש באפשרותך להמליץ על רופאים מתאימים תודה על העזרה מראש

שאלתך איננה ברורה לי כלל,נא נסי לפרט על על ה"טיפול המוחי" המדובר ועל הבעיות הרפואית הנוספת.

מנהלי פורום שבץ מוח